O nama

General doo je proizvodno prometno preduzeće koje postoji od 2000.god. Nastalo je iz porodične tredicije bavljenja obradom drveta, koja je osnivanjem preduzeća prerasla u ozbiljan biznis. Ono što nas odlikuje osim 19 godina uspešnog poslovanja, je konstantna težnja ka inovacijama, kako u pogledu opreme, tako I u stalnom praćenju trendova pravljenja novih komada nameštaja po svetskim standardima.

U skladu sa novim tehnologijama, odličnim performansama mašina koje posedujemo i svakako drastično stilizovanim linijama nameštaja koje proizvodimo, rešili smo i da na polju brendiranja i modernizacije svoju novu liniju proizvodnje nazovemo "Smart furniture". S toga smo i na polju marketinga krenuli u novom pravcu, pa smo svoj prepoznatljivi logo koga se svakako ne odričemo, zamenili novim. Menjamo se na bolje, ali kvalitet ostaje isti. Vaš General.

Posebno naglašavamo da smo svoj kapital uložili u najsavremenije mašine obrade iverice, kao što su HOLTZMA HPP 255, BIESSE AKRON 645 I BIESSE ROVER A-S 1325. Mogućnost I performanse ovih mašina su ogromne, a posebno skraćuju vreme obrade drveta, kao mogućnost rada više operacija u hodu, na istoj mašini. Ovo nam je omogućilo da zakoračimo u serijsku proizvodnju nameštaja. Vaše je samo da zamislite, a mi smo tu da Vam damo najbolje i najpovoljnije rešenje.

Sami sebi dizajnirajte dom uz Vaš General.